Teknovation Logo
robot

 
  • MF Rasmus Stoklund, Socialdemokratiet (t.v.), og direktør Henrik Vasylyeva, Sundolitt (t.h.) ved siden af den hjertestarter, som Slangerup-virksomheden har sat op til gavn for medarbejdere og lokalsamfund.

24. januar 2020, kl. 06:48 

Rasmus Stoklund bsøgte Sundolitt

Sundolitt i Slangerup nær Frederikssund har i starten af denne uge haft besøg af det lokale folketingsmedlem Rasmus Stoklund fra Socialdemokratiet, der kom forbi til en snak om, hvordan fremtidens produktionsarbejdspladser sikres i den grønne omstilling.


MF Rasmus Stoklund besøgte i starten af ugen Sundolitt i Slangerup nær Frederikssund. Virksomheden producerer isolering og emballage i EPS (ekspanderet polystyren).

Formålet med besøget var blandt andet at give Rasmus Stoklund et indblik i, hvordan danske EPS-virksomheder kan bidrage til den grønne omstilling samtidig med, at produktionsarbejdspladser fastholdes. Her spiller øget genanvendelse af EPS i kommunerne blandt andet ind, da arbejdspladser kan fastholdes og udvikles i forbindelse med, at EPS bliver en stadig større del af den cirkulære økonomi.

Som et led i besøget fik Rasmus Stoklund en rundvisning i produktionen og en introduktion til EPS og dets mange anvendelsesmuligheder. Rasmus Stoklund, som sidder i Folketinget for Socialdemokratiet og er valgt i Frederikssundkredsen, fortæller:

”Det er altid interessant at besøge lokale produktionsarbejdspladser. Særlig når deres løsninger kan være med til både at fremme produktiviteten i for eksempel byggeriet og samtidig sætte skub i den grønne omstilling,” fastslår Rasmus Stoklund, og uddyber:

”Som politiker skal vi jo huske på, at virksomheder understøtter hinanden, så der skabes lokale arbejdspladser. EPS er jo ikke et materiale, som eksporteres i stor stil, men jeg kan forstå, at det som emballage understøtter en masse arbejdspladser i hele Danmark”.

Besøget hos Sundolitt blev afviklet i samarbejde med EPS-branchen, som er en del af Plastindustrien, og her er projektchef Chresten Heide-Anderson særdeles tilfreds med den politiske interesse for EPS.

I sin tid gennemgik Produktivitetskommissionen reguleringen for forskellige brancher. Her påpegede de, at de forskellige danske særregler påvirker produktiviteten negativt.

Også Sundolitt-direktør Henrik Vasylyeva, der også er formand for EPS-branchen, var glad for besøget:

”Det er altid en fornøjelse at være i dialog med politikere og andre med interesse for EPS. Der florerer desværre en masse myter, som vi kun kan imødegå via større åbenhed og dialog med det omkringliggende samfund”. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik