Teknovation Logo
robot

 
  • Også i år skal Plastindustriens medlemmer stemme blandt de nominerede til Plastprisen 2020. Instillingsfristen er den 6. marts.

23. januar 2020, kl. 11:16 

Plastprisen 2020-kandidater efterlyses

Hvert år hædrer Plastindustrien et produkt, en virksomhed eller en person med Plastprisen. Kriteriet er, at vinderen skal gøre en ekstraordinær indsats for at bidrage positivt til branchens fremtid. Der er i år mulighed for at indstille kandidater frem til den 6. marts.


Jagten på den næste modtager af Plastprisen er aktuelt blevet indledt. Prisen, der første gang blev uddelt i 1987, gik sidste år til Camilla Haustrup Hermansen, for arbejdet med at fremme den grønne omstilling i emballagevirksomheden Plus Pack A/S. Direktør i Plastindustrien Thomas Drustrup håber, at der igen i år vil være mange indstillinger til Plastprisen:

"Vi er i Plastindustrien meget optaget af atformidle de gode historier om vores virksomheder, vores produkter, vores materialer og de mennesker, der er en uundværlig del af branchen. Med Plastprisen ønsker vi at fremhæve og hylde de virksomheder og personer, der gør en ekstraordinær indsats for at bidrage positivt til plastbranchens fremtid. Derfor vil jeg gerne opfordre alle til at indstille potentielle kandidater til Plastprisen 2020".

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Traditionen tro bliver Plastprisen uddelt på Plastdagen, som i 2020 holdes den 28. maj, men Plastindustrien vil allerede nu gerne bede om indstillinger til prisen. Dernæst vil Plastindustriens bestyrelse i løbet af marts udvælge op til fem nominerede, der konkurrerer om at modtage prisen.

I perioden op til Plastdagen får medlemmerne mulighed for at stemme på de forskellige nominerede. Det sker efter konceptet om, at hver medlemsvirksomhed får en stemme – i tilfælde af stemmelighed er det Plastindustriens bestyrelse, der træffer den endelige afgørelse.

Man kan indstille kandidat(er) ved at udfylde et indstillingsskema til Plastprisen 2020. Vinderen af Plastprisen 2020 vil – foruden hæderen og en statuette af kunstneren Markan Christensen - modtage en check på 50.000 kroner.

Se mere om indstillinger ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik