Teknovation Logo
robot

 
  • Jacob Jensen flankeres her af Schoeller Plasts direktør Jan Bybjerg Pedersen (t.v.) og Plastindustriens miljøpolitiske chef Christina Busk (t.h.).

16. januar 2020, kl. 13:56 

Venstres miljøordfører hos Schoeller

Schoeller Plast i Regstrup åbnede forleden dørene for Venstres miljøordfører Jacob Jensen for at drøfte mulighederne for at øge plastgenanvendelsen i Danmark. 


Folketingsmedlem Jacob Jensen, der også er miljøordfører for Venstre, besøgte forleden virksomheden Schoeller Plast, der har produktion i Regstrup i Holbæk Kommune.

Formålet med besøget var blandt andet at give Jacob Jensen et indblik i, hvordan Schoeller Plast gennem mange årtier i praksis har arbejdet med plastgenanvendelse. Virksomheden er blandt andet kendt for sin produktion af øl- og sodavandskasser i genanvendt plast. Derudover har Schoeller Plast tidligere medvirket i et meget omtalt projekt med genanvendelse af plastaffald fra flere tusinde husstande i Holbæk Kommune, som ellers primært bliver energiudnyttet.   

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Besøget bød på en grundig introduktion til virksomhedens historie og plastløsninger samt en rundvisning i produktionen.

Jacob Jensen, der er opstillet for Venstre i neetop Sjællands Storkreds, fortæller:

"Plast fylder mere og mere i den politiske debat. Derfor var det interessant at besøge Schoeller Plast, som i rigtig mange år har arbejdet med genanvendelse af plast i praksis samtidig med, at virksomheden har skabt lokale arbejdspladser. Det er den slags erhvervshistorier, som vi skal have flere af i Danmark, og det vil vi gerne bakke op om i Venstre".

Direktør Jan Bybjerg Pedersen, Schoeller Plast, var meget tilfreds for den politiske interesse:

"For os som virksomhed vil vi meget gerne åbne dørene op for at inspirere landets politikere til, hvordan vi kan løfte i samlet flok, når det gælder om at skubbe på vigtige dagsordener som øget genanvendelse og mere cirkulær økonomi. Det er vigtigt for os, at vi åbner op for dialog, så vi sammen kan finde løsninger, som gavner den aktuelle klimadagsorden men uden at påvirke vores konkurrenceevne i negativ grad. Sammen mener jeg, at vi kan blive endnu stærkere".

Besøget hos Schoeller Plast blev afviklet i samarbejde med Plastindustrien, og derfor deltog brancheforeningens miljøpolitiske chef Christina Busk også i besøget. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik