Teknovation Logo
robot

 
  • Engel Victory 330/80-sprøjtestøbemaskinen er nu på plads ved plastmageruddannelserne hos AMU SYD.

29. oktober 2019, kl. 08:46 

Uddannelse med seneste teknologi

Plastmagerne på AMU SYD arbejder med den seneste teknologi, fremhæver uddannelsesstedet, som netop har fået installeret en Engel Victory 330/88, som er en fuldhydraulisk plastsprøjtestøbemaskine med drejehjul og seneste styringsteknologi.


AMU Syd fremhæver, at kursister og elever fra plastindustrien nu får uddannelse den seneste teknologi, så de uddannede bliver skarpe til at udnytte de mange muligheder, som de seneste teknologier, fremhæver faglærer Mette Høilund, plastmageruddannelsen i Ribe.

Engel Victory 330/80-sprøjtestøbemaskinen kan støbe stort set alt fra små tandhjul til plastlåg og dele til Hi-Fi, havemøbler og kofangere, påpeger Mette Høilund videre.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Den fuldhydraulisk maskine har, ud over producentens seneste styringsenhed, der omfatter mange statistikmuligheder, også evnen til at kvalitetssikre de elementer, som maskinen støber:

”Den nye maskine er et godt billede på, hvor meget højteknologi de danske virksomheder bruger i hverdagen for at opnå en konkurrencefordel. Der er data i alt i dag, og det stiller store krav til medarbejdernes færdigheder. Derfor er det vigtigt med uddannelse, og det er vigtigt, at vores undervisning og maskinerne i undervisningen er med helt fremme,” siger marketingchef Ole Møller, AMU SYD.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik