Teknovation Logo
robot

 
  • Søskendeparret Camilla Haustrup Hermansen og Anders Top Haustrup overtog i 2015 Plus Pack A/S fra faderen, Steen Haustrup. Her fik Anders posten som direktør, mens Camilla blev direktør for forretningsudvikling og marketing samt medlem af bestyrelsen. Foto: Rico Feldfoss.

13. august 2019, kl. 14:21 

Plus Pack-mål om plastprodukter uden CO2-emission

Plastemballagevirksomheden Plus Pack vil i år 2030 levere 100 procent genanvendelige løsninger uden CO2-emissioner. Blandt andet derfor er firmaet nu med i opløbet om Odense Verdensmålspris 2019.


Med målet om at i år 2030 levere 100 procent genanvendelige løsninger uden CO2-emissioner har Odensefirmaet Plus Pack A/S sat en ambitiøs plan i værk, der bygger på et strategisk arbejde med bæredygtighed over en årrække, senest med basis i FN's verdensmål.

"Vores hovedfokus er mål 12 (i FN's Verdensmål-liste, red.)  om ansvarligt forbrug og produktion, hvor vi arbejder fokuseret med at udvikle bæredygtige emballageløsninger, minimere brug af ressourcer og forhindre madspild," fortæller Camilla Haustrup Hermansen, ifølge branceorganisationen Plastindustrien. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Virksomheden blev i 2017 valgt til at deltage i Dansk Industris tre-årige projekt Fra Filantropi Til Forretning, hvor 21 danske virksomheder arbejder med at integrere verdensmålene i virksomhedernes strategi. Og nu er firmaet så nomineret til Odense Verdensmålspris 2019 for virksomhedens bæredygtighedsindsats, som de seneste år er koblet til FN´s mål for bæredygtig udvikling.

Borgmester og formand for Odense Bæredygtighedsråd, Peter Rahbæk Juel (S), udnævner vinderen af prisen den 29. august 2019 på Odense Rådhus.

Senest vandt Camilla Haustrup Hermansen Plastindustriens pris Plastprisen 2019 for at sætte sig selv i spidsen for produktion af bæredygtig plastemballage. Hun har helt konkret været med til at formulere Plus Packs ambitiøse vision om, at virksomheden i år 2030 vil levere 100 procent genanvendelige løsninger uden CO2-emissioner.

"For Plus Pack sætter verdensmålene på mange måder en ny ramme om arbejdet med bæredygtighed i forhold til fremtidens forretningsmuligheder. Innovation og bæredygtighed er strategiske fokusområder for os, og vores udviklingsarbejde sker i tæt samarbejde med kunder, leverandører og slutbrugere. Mindst 10% af omsætningen består af nye produkter, som ikke fandtes for bare 12 måneder siden," tilføjer hun.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik