Teknovation Logo
robot

 
  • Messe Düsseldorfs Executive Director Erhard Weinkamp (t.v.) glæder sig til 16. til 23. oktober, hvor en rekordstor K-messe vil fylde messecentrets rammer fuldt ud, beretter han her for Preview-moderator Arne Birken (t.h.).

2. juli 2019, kl. 09:48 

Udsolgt K 2019-messe til oktober

16. til 23. oktober, kaldes atter til K-messe i Düsseldorf, der holdes hvert tredie år, og denne gang i større rammer, end nogensinde før, og derfor også kan byde på et rekordstort, og iøvrigt fuldt udsolgt, udstillingsområde, hvortil der ventes op imod 250.000 besøgende fra cirka 60 lande.


Arrangørerne af K-messen, som næste gang holdes 16. til 23. oktober i Düsseldorf, afvikler i disse dage et Preview-arrangement, hvor førende udstillere fortæller om, hvad der vil blive hovedtemaerne på deres respektive stande til efteråret, når det går løs.

Ud over Messe Düsseldorf er det også den tyske plastorganisation Arbeitsgemeinschaft Deutsche Kunstoffindustrie, IKA, Gesamtverband Kunststoffverarbeitende Industrie, GKV, Plastics Europe, Fachverband Kunststoff- & Gummimaschinen, Wirtschaffsverband der deutschen Kaufschukindustrie, VDK, samt European Comittee of Macine Manufacturers for the Plastics & Rubber Industries, EUROMAP.

Arrangørerne, såvel som en række brancheeksperter fra førende forskningsinstitutioner rundt omkring i verden, ser genanvendeligheden i plastmaterialet, som det altoverskyggende tema. Ikke mindst, fordi man efter mere end 25 år som "miljørigtig" i de seneste måneder har mødt en stærk offentlig opfattelse af at plastmaterialet er en "miljøsynder". Særligt understøttet af såkaldte plastøer i flere af verdenshavene.

"Det bliver et vigtigt emne både før, under og efter K 2019," siger Messe Düsseldorfs Executive Director Erhard Weinkamp, og fortsætter:

"Opponionen er stærk, og ikke særligt forankret i den egentlige viden om produktet, men de opståede myter skal ikke bare gendrives. Plastindustrien skal også vise viljen til at fremme genanvendeligheden. Plast skal ikke være en ressourcebruger, men snarere et produkt, der sparer omverdenen for knap så energirigtig brug af ressourcer".

På messen vil både udstillere og messarrangører stille skarpt på miljørigtig anvendelse af plast, og ikke mindst hvor miljørigtig fremstillingsprocessen kan være, når det gælder genanvendelse af plastprodukter, understreger Erhard Weinkamp.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik