Teknovation Logo
robot

 
  • Camilla Haustrup Hermansen er hædret med Plastprisen 2019. Her ses hun flankeret af Plastindustriens formand Søren Ulstrup (t.v.) og Plastindustriens direktør Thomas Drustrup (t.h.).

25. maj 2019, kl. 14:17 

Camilla Haustrup Hermansen hædret

Forretningsudviklingsdirektør Camilla Haustrup Hermansen, Plus Pack, er blevet hædret med Plastprisen 2019 for sin markante indsats for at fremme produktion af mere bæredygtig plastemballage.


Blandt Plastindustriens medlemmer – som hver især har stemt på deres favorit – var der i år ikke tvivl om, hvem hæderen skulle tilfalde.

Det er direktør for forretningsudvikling i Odense-virksomheden Plus Pack, Camilla Haustrup Hermansen, der er specialiseret i udvikling og produktion af emballage-løsninger til fødevareindustrien.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Plastindustrien bestyrelsesformand i Plastindustrien, Søren Ulstrup, fortæller om prisudnævnelsen:

”Camilla Haustrup Hermansen bliver belønnet for at have sat sig selv i spidsen for produktion af mere bæredygtig plastemballage. Hun har helt konkret været med til at formulere Plus Packs ambitiøse vision om, at virksomheden i år 2030 vil levere 100% genanvendelige løsninger uden CO2-emissioner. Derfor er Camilla Haustrup Hermansen også en meget fortjent vinder af Plastprisen 2019.”

Prisvinderen er også en aktiv del af Plastindustriens ’Forum for cirkulær plastemballage’, og Camilla Haustrup Hermansen er også dybt engageret i engageret i projektet ’Fra Filantropi til Forretning’. Her arbejder de deltagende virksomheder fokuseret på at indarbejde FN’s verdensmål i deres forretning.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik