Teknovation Logo
robot

 
  • Christian L. Jensen understreger, at størstedelen af firmaets solgte komponenter er stadigvæk fra virgin-plastmateriale, men at løsningen til at sikre en reduktion af den plast, der bliver ved med at blive tilført verden, er til stede i form af Ocean Waste Plastic.

9. maj 2019, kl. 13:56 

Håber på at eliminere udbydere af virgin- og bioplast

Direktør for Pack Tech A/S, Christian L. Jensen, giver i en klumme udtryk for, at han måske er i gang med at bidrage til elimineringen af udbydere af virgin- og bioplast.


Ifølge direktør hos den danske emballageproducent Pack Tech A/S, Christian L. Jensen, så arbejder Herlev-virksomheden gå tiltag, der måske er ved 'at slå udbydere af virgin- og bioplast ihjel', og det er han ovenikøbet stolt af.

Ordene skal dog tages knap så bogstavligt, men han understreger, at verden står over for et valg: At blive ved at tilføre mere plast til verden i form af virgin- eller bioplast, eller først at genbruge den plast, der allerede findes i naturen.

Han siger dog samtidigt, at det nok aldrig går et erstatte alt plast med genbugsplastik, men måske over 50 procent.

Han mener, at forbrugerne er bevidste om dette og har vist og viser i stigende grad, at de ønsker at genbruge den plast, der allerede findes, før der skal produceres nyt.

"Jeg tror, det handler om at sadle om og imødekomme forbrugernes ønsker. Historien har vist, at man sjældent vinder en kamp med samtlige forbrugere på modstanderholdet," fremhæver han.

Af den grund genanvender virksomheden plast fra havet. Nærmere bestemt kan virgin- og bioplast i HDPE- og PP-materialer erstattes med Ocean Waste Plastic, OWP.

Under den netop overståede Plastteknik Nordic-messe i Malmö, var der stort fokus på genbrugsplast. Onsdag kunne eksempelvis Volvo Cars annoncere, at de sigter mod at anvende mindst 25 procent plast i virksomhedens produkter i 2025.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik