Teknovation Logo
robot

 
  • Så er den 10. udgave af Plastteknik Nordic åbnet.

8. maj 2019, kl. 09:12 

Dørene er åbnet i Malmø

Kl. 09.00 åbnede dørene til Malmömässan for den 10. udgave af Plastteknik Nordic, hvor der forventes et rekordrykind af danske besøgende. 


2019-udgaven af Plastteknik Nordic i Malmø er nu i gang og det med rekord stor dansk tilslutning i form af 35 danske udstillere. 

Det er tiende gang at messen, der arrangeres af Easyfairs, løber af stablen, og den danske tilstedeværelse i Malmø er i år større end nogensinde. Det gælder ikke kun antallet af udstillere, men også i forhold til oplægsholdere og partnerskaber. Mindst en tredjedel af de besøgende forventes at komme fra Danmark.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Allerede fra morgenstunden var der travlt på mange af de kompakte stande, og de besøgende kunne også fra start vælge at lade sig inspirere af oplæg på de opstillede scener, hvor programmet byder på flere danske navne som eksempelvis Hanne Risgard (Quantafuel), Allan V. Rasmussen (Plastix) og Thomas Drustrup (Plastindustrien).

Sidstnævnte skal blandt andet indgå i en nordisk paneldebat sammen med repræsentanter fra Sverige, Norge og Finland. Det sker den 9. maj klokken 14.00, og debatten tager udgangspunkt i aktuelle temaer såsom plastens image, uddannelse af kvalificeret arbejdskraft og behovet for øget genanvendelse.

De registrerede danske udstillere er: Albis, Andertech, Biesterfeld, Bjørn Thorsen, CemeCon Scandinavia, Controlled Polymers, Damvig, Distrupol, Engel Nordic, Englmayer, EPS-recycle, Erteco Rubber & Plastics, Idé-Pro, Kistler Nordic, Labotek, Lautrup Chemicals, Normann & Kock, Plastcom, Plastix, Polykemi, Radisurf, RIAS, Saxe Hansen, Ultrapolymers og Weile Plast.

Messen lukker kl. 17.00 onsdag og kl. 16.00 i morgen torsdag, der er den sidste dag.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik