Teknovation Logo
robot

 
  • Verner Vestergaard, VV-Produktionsteknik, og Moldshops Stefan Hansen, giver her hånd på overtagelsen, der gennemføres pr. 1. april.

13. marts 2019, kl. 08:17 

Mouldshop køber VV-Produktionsteknik

Med virkning pr. 1. april overtager Mouldshop A/S aktiviteterne i VV-Produktionsteknik, og styrker derved firmaets plast-fokus.


Den 1. april overtager Mouldshop i Ballerup, aktiviteterne i VV-Produktionsteknik.

Herefter vil Moldshop kunne tilbyde et program af periferiudstyr herunder; kværne, transportbånd, granulatforsyning og -tørring og indløbsrobotter, der fuldender Mouldshops eksisterende sortiment, så man fremadrettet kan tilbyde end-to-end-løsninger, til hele kæden fra råvarehåndtering til forarbejdningsprocessen til emnehåndtering i Plastindustrien. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Et vigtigt element i handlen for indehaveren af VV-Produktionsteknik, Verner Vestergaard, var at han bliver tilknyttet som konsulent for Mouldshop, og sammen med Mouldshops øvrige team af fagkonsulenter, fortsat vil bistå kunderne med teknologi valg og løsninger.

Mouldshop, som tidligere hed HCT Tool A/S, er etableret i 1947, og tæller et team af cirka 20 medarbejdere, som leverer produkter og teknologiløsninger til plast- og værktøjsindustrien.

Mouldshop er den del af HCT Gruppen, som også ejer den globale virksomhed Mouldpro ApS, som sælger kvalitetsprodukter i mere en 30 lande worldwide. Produktprogrammet omfatter MRO-produkter, tempereringsudstyr, komponenter og forbrugsartikler, og med overtagelsen af aktivisterne i VV-Produktionsteknik, tages et vigtigt skridt yderligere.

Dermed opstår en teknologipartnerfor, som vil tilbyde kunderne. Mouldshops on-site-support og -service, ligesom man fortsat tilbyder kunderne, at handle på one-stop-shopen:  www.mouldshop.dk.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik