Teknovation Logo
robot

 
  • Acoplastics CEO Ejvind Nyholm Nielsen ser gode, internationale vækstmuligheder i overtagelsen af Parker Hannifin-produktionsfaciliteter i Espergærde.

18. januar 2018, kl. 14:54 

Acoplastic overtager Parker Hannifin-produktion

Acoplastic har styrket sin position inden for PFTE- og øvrige High Tech-plastmaterialer gennem overtagelsen af Parker Hannifins hidtidige produktionsenhed i Espergærde, som fremadrettet vil være Acoplastics hovedsæde.


Acoplastic A/S og Parker Hannifin har indgået aftale om at Acoplastic overtager fabriks- og kontorfaciliteterne i Espergærde, og implementerer aktiviteterne i Acoplastic, idet man har en målsætning om at sikre positionen som førende leverandør af kritiske maskindele fremstillet af PFTE- og High Tech-plastmaterialer.

Parterne har samtidigt indgået en samarbejdsaftale, hvor Acoplastic leverer specielle produktenheder til Parker Hannifin-koncernen, hvorved Acoplastic konsoliderer sin rolle på det internationale marked.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


De yderligere vækstmuligheder gør det muligt for Acoplastic at udbygge sin ekspertise inden for komplekse fremstillingsprocesser, så Acoplastic fortsat kan levere kundespecifikke løsninger af højeste kvalitet og på konkurrencedygtige vilkår til både danske og udenlandske kunder, understreger CEO Ejvind Nyholm Nielsen, Acoplastic.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik