Teknovation Logo
robot

 
  • Plastindustriens kommunikationschef Asbjørn Lindsø opfordrer medlemmerne til at møde frem til arrangementet på Gl. Vindinge den 28. september.

28. august 2017, kl. 16:06 

Få succes med eksport til Tyskland

28. september kan man få inspiration til, hvordan din virksomhed kan realisere sit tyske eksportpotentiale. Arrangementet er gratis for medlemmer af Plastindustrien.


Lige syd for grænsen ligger Danmarks største eksportmarked, Tyskland. Den geografiske afstand er lille, men de kulturelle forskelle kan til gengæld være store. Derfor er det for mange danske plastvirksomheder også et svært marked at få succes i.

Plastindustrien kan med en ny brancheaftale med Denmark Business Consulting nu tilbyde sine medlemmer hjælp til netop den udfordring. Første element i aftalen er et gratis medlemsarrangement, der vil give deltagerne konkrete tips til deres salgsarbejde.
 

Arrangementet finder sted den 28. september klokken 13 til 17 på Gl. Vindinge ved Nyborg. Kommunikationschef i Plastindustrien, Asbjørn Lindsø, siger:

"At slå igennem i Tyskland som dansk plastvirksomhed kræver, at man gør sit hjemmearbejde og sætter sig grundigt ind i både sit tyske marked og i de tyske forretningsgange og kutymer. Med vores arrangement vil vi gerne give vores medlemmer nogle konkrete værktøjer til, hvordan de bedst griber den opgave an." 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

Mest læste

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik