Teknovation Logo
robot

 
  • Direktør Asger Andersen, Gustav Østergaards Maskinfabrik, er med på Aluminium 2024-messen igen. Det er her, virksomheden sikrer sig eksport ud i fremtiden, fremhæver han.

23. februar 2024, kl. 13:40 

Gustav Østergaards Maskinfabrik er klar til Aluminium-messe igen

teknovationNr. 2 - 2024   Der er stadig ordrer i bogen fra sidste fremstød. Alligevel tager Gustav Østergaards Maskinfabrik A/S fra Uldum afsted igen, når der kaldes til Aluminium 2024 i Düsseldorf, den 8. til 10. oktober, fastslår direktør Asger Andersen.


Selv om Gustav Østergaard Maskinfabrik betragter sig selv som en lille østjysk nichevirksomhed, der er specialiseret i valsning af stål- og metalprofiler, så er kunderne nogle af verdens største producenter inden for maskiner til sundhedssektoren, men man laver også alle tænkelige former for buede facadeprofiler og vinduesrammer til byggerier over hele landet – og til udlandet.

”Da jeg købte virksomheden i 2001, havde man én eksportkunde lige på den anden side af den tyske grænse. I dag eksporterer vi til 19 forskellige lande. I hvert fald halvdelen af dem er kommet fra messen i Düsseldorf,” fortæller direktør Asger Andersen i det aktuelle nummer af Teknovation - 2/2024. Aluminium-messen, som hvert andet år samler hele aluminiumværdikæden, og har 20.000 besøgende forbi de i alt cirka 750 udstillere. Aluminium Danmark, der er områdets brancheforening under DI, arrangerer den danske fællesstand på messen, som næste gang holdes 8. til 10. oktober.

At få succes på messen afhænger i høj grad af udstillerens indstilling og mindset. Asger Andersen fortæller, at man naturligvis er mere effektiv femte gang end første gang, men at man kommer rigtig langt med at udnytte de tilbud, som messen giver:

”Sagt på godt jysk; hvis der går nogle forbi ude på midtergangen, så går vi bare ud og spænder ben for dem, uanset om de er der for at købe striktrøjer eller aluminium. Man skal opføre sig ordentligt, men man skal også være lidt fræk”.

Virksomheden er en del af den fællesstand, som Aluminium Danmark under DI står for. I sekretariatet er det Jesper Ræstrup Hald på JERH@di.dk man skal skrive til, hvis man gerne vil være med på fællesstanden ved Aluminium 2024, hvor der stadig er et par enkle områder, der afsættes efter først-til-mølle-princippet.

Se hele den spændende artikel i online-versionen af Teknovation 2/2024 ved at klikke på lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik