Teknovation Logo
robot

 
  • Stifter af Timesavers Nordic, CEO Claus Grud (t.v.), Eagle Scandinavia-direktør Peter Kramer (i midten) og salgsdirektør Casper Grud, Timesavers Nordic, ser frem til at genoptage salgssamarbejdet på laserskæremaskinerne. (Foto: Timesavers Nordic)

30. november 2023, kl. 16:24 

Eagle Scandinavia og Timesavers Nordic i lasersalgs-samarbejde

Pr. 1. december skal Timesavers Nordic ApS igen varetage salget af Eagle-fiberlasermaskiner i Danmark. Både Eagle Scandinavia ApS og Timesavers Nordic udvider nu deres respektive organisationer.


Pr. december tager Eagle Scandinavia hul på næste kapitel, som skal handle om optimeret salg og service, siger selskabets CEO Peter Kramer fra Eagle Scandinavia:

”Nu skal vi først og fremmest have opbygget en stærk organisation, som kan arbejde med den ekspertise, ro og stabilitet, markedet har brug for,” fastslår Peter Kramer, der blev ansat 1. august i år.

Den tidligere direktør for Eagle Scandinavia Kim Glad er købt ud af virksomheden, hvor ejerskabet nu er 100 procent overtaget af den polske producent Power-Tech, der bygger Eagle-maskinerne.

Samtidig med at Timesavers Nordic overtager salget af Eagle i Danmark har Eagle Scandinavia ansat Ronni Bohnensack som servicechef. Han skal nu stå for serviceopgaverne i Skandinavien.

Ronni Bohnensack kommer fra en lignede stilling i branchen. Derudover skal der også findes en sælger til det svenske marked, hvor også Peter Kramer skal være repræsenteret, fremhæver Eagle Scandinavia, der derudover har en agent på det norske marked og én i Finland.

Og netop agenten i Finland sælger i øvrigt også TimesaversNordic’ssemiautomatiserede kantrundings-, slibe- og afgratningsmaskiner:

”Tidligere har Timesavers Nordic stået for salget af vores maskiner, og Power-Tech har kun godt at sige om samarbejdet. Derfor prøver vi nu igen. Vi har brug for dygtige sælgere, der kender vores maskiner og hele markedet for pladebearbejdning,” siger Peter Kramer.

Hos Timesavers Nordic skal der også ansættes flere kræfter i form af en salgs- og servicetekniker, der skal varetage salget af nitrogenanlæg fra NitroPro - hvor firmaet har aktiviteten i både Danmark og Sverige. Derudover får denne person også ansvaret for salget af Timesavers-maskiner i et distrikt på det danske marked.

”Vi var ikke et sekund i tvivl, da vi blev tilbudt at komme med i samarbejdet. Eagle er de bedste maskiner, man kan få på markedet. Alene på den måde, skærehovedet er konstrueret på, differentierer maskinen sig. Derudover er der nu en ny serviceorganisation på plads hos Eagle Scandinavia, som i den grad kan løfte opgaven,” siger Claus Grud fra Timesavers Nordic, og fortsætter:

”Vi får nu udvidet vores produktsortiment, så vi kan levere hele pakken inden for læserskæring. Vi glæder os til at komme i gang med den nye salgsopgave,” understreger Claus Grud. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik