Teknovation Logo
robot

 
  • Vetas Bodor-fiberlaser har løftet Herlev-virksomheden på pladebearbejdningen, og givet virksomheden den nødvendige ekstra kapacitet, så virksomheden nu kan styrke sig yderligere på underleverandørarbejde, fastslår direktør Mikkel Karlsson.

25. marts 2023, kl. 09:01 

Stor Bodor-fiberlaser hos Veta Metal

teknovationNr. 4 - 2023   Pladeformatet er på 6 gange 2,5 meter, og en hurtig 12 kiloWatt fiberlaserkilde er grundingredienserne i den seneste investering hos Veta Metal, en kinesisk Bodor Laser i S-byggelinjen, som er producentens High Line, og primært baseret på kendte tyske maskinkomponenter. Den hurtigere og mere kraftfulde laserskærer har øget kapaciteten, og styrket Vetas position som plade-underleverandør.


I bestræbelserne på at tilbyde ydelser i overensstemmelse med ønskerne til morgendagens fremstilling har Mikkel Karlsson og det øvrige team ved Veta Metal i Herlev besluttet sig for at investere i en fiberlaserskæremaskine, der ankom i efteråret, som et led i en overordnet strategiplan for hele årtiet, hvor virksomheden gerne vil fastholde sin eksisterende kerneforretning, og samtidig bygge ovenpå, og tilbyde kapacitet og kvalitet inden for pladebearbejdning til en større skare af kunder:

”Vi har altid været underleverandør, og rådet over kapacitet på pladesiden, som har været attraktiv. Den position vil vi gerne indtage også i fremtiden, og derfor var det ønsket at finde en fiberlaserskærer, som både i kompleksitet og kapacitet byder ind med det, som vi forventer at blive udfordret med de næste ti år,” fortæller direktør Mikkel Karlsson til Teknovation.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Han vil gerne have en god og stabil proces i produktionen, samtidig med at fleksibiliteten på materialesiden kan øges med en fiberlaser, som muliggør både skæring i mere ædle materialer og samtidig hurtigere og tykkere skæring, understreger han:

”Vi har valgt at gå åbne ind i investeringen, og ikke skele så meget til, hvad vi tidligere har haft af laserskæremaskiner. Bodor Laser har produkter, som i den sammenhæng lyser op. Det er et flot design, det er kram, når man ser på maskinstativ og de valgte kernekomponenter, og det er fleksibilitet. Derfor valgte vi at gå den vej,” fortæller Mikkel Karlsson om investeringen.

Læs hele den spændende artikel i Teknovation 4/2023, der kan ses online ved at klikke på lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik