Teknovation Logo
robot

 
  • Bodor-maskiner kan nu leveres med såkaldt Laser Scanning Cutting, oplyser Svejsehuset, som på VTM viser eksempler fra en P3-fiberlaserskæremaskine på 12 kiloWatt med skanne-systemet.

19. januar 2023, kl. 14:56 

Laserskæring med skanning-teknologi

Bodor-maskiner leveres nu med såkaldt Laser Scanning Cutting, hvilket giver mulighed for at maskinen kan skære hurtigere og i tykkere materialer ved samme effekt.


Højere gods-tykkelse og skærehastighed, uden refleksion af laserstrålen. Det er hvad Bodors Laser Scanning Cutting nu tilbyder brugerne, oplyser Svejsehuset A/S.

På VTM Summit 2023, der holdes 25. til 28. april i Odense, vil firmaet blandt andet demonstrere en Bodor P3-fiberlaserskæremaskine med 12 kiloWatt og skannesystemet, og demonstrere hvordan maskinen kan skære hurtigere og i tykkere materialer med samme effekt.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Laserskanning-teknologien er væsentligt hurtigere sammenlignet med hidtidige laserskæremaskiner, dokumenteret mellem 20 og 80 procent hurtigere alt efter materialetype og godstykkelse, fremhæver Svejsehuset.

I et konkret eksempel, der er dokumenteret med video kan man se sammenligningen i hastighed på skæring af 8 millimeter aluminium med henholdsvis en laserskærer uden laserskanning også Bodors udgave med skanning-teknologien, og begge med 3 kiloWatt effekt.

Se videoen ved at klikke på lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik