Teknovation Logo
robot

 
  • For fjerde år er Muncholm på plads ved DM i Skills 2023, med henholdsvis en Schröder svingbukker og en pladesaks til brug i klejnsmedenelærlingens konkurrence, oplyser Muncholms Peter Feldballe og Ib Lambert(i hvide skjorter længst t.h.), som her ses på standen i Høng sidste år.

18. januar 2023, kl. 16:48 

Muncholm igen med ved DM i Skills

Muncholm A/S er på plads ved DM i Skills igen i år. Dels med maskiner fra Schröder til kleinsmedelærlingenes konkurrence, og dels med maskiner fra Schwartmanns til isolatorlærlingenes konkurrence.


Schröder-maskiner kan ses i brug ved klejnsmede-konkurrencerne, når der 2. til 4. februar holdes DM i Skills 2023 i Messe C, Fredericia, oplyser den danske forhandler af maskinerne, Munckholm.

Og når maskinerne ikke bliver brugt i konkurrencerne vil Muncholm være tilstede, og producere nogle emner og besvare spørgsmål ved maskinerne fra Schröder, og hvis der er tid give en demo på styringen, fremhæver salgsteamet; Peter Feldballe og Ib Lambert, som således vil være til stede på området gennem hele eventet.

Det er henholdsvis en Schröder-svingbukker 3.200 gange 3.0 PowerBend Professional
som bukker ”Up-&-Down” og med roterende overvange med mere. Dernæst er det Schrödr-pladesaks PowerDuoCut, til brug i ydelsesområdet 3.200 gange 3,0 millimeter, og i versionen, der er standard, er udstyret med POS 100-positionsstyring og manuel indstilling af klipning/spaltning til begge sider.

Desuden vil Muncholm vise Schröder pladevalse 134, Schröder segmentbukker ASK II og alt i alt være repræsenteret i Fredericia med syv maskiner, der demonstreres i funktion, idet man også er med ved konkurrencerne for lærlingene inden for tekniske isolatørers konkurrence med maskiner fra Schwartmanns, og herfra demonstration af tilskæringsmaskinen UNI-CUT.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik