Teknovation Logo
robot

 
  • Laser Next 2141 er udstyret med lineære motorer på hovedakser og direkte motorer med optiske enkodere på laserhovedet for at opnå den højeste dynamik og præcision, fremhæves det.

8. december 2022, kl. 14:26 

Opgraderet svejsehoved til Laser Next 2141

Med et opgraderet lasersvejsehoved bliver det nu nemmere at skifte fra skæring til svejseapplikationer med den seneste udgave af Laser Next 2141, fremhæver Prima Power. 


Multifunktionsmaskinen Laser Next 2141 er blevet tilført en række væsentlige opgraderinger i den seneste version, fremhæver italienske-finske Prima Power.

Ud over det opgraderede lasersvejsehoved er der tilføjet en LiveView-funktion og digital tvilling-funktionalitet, såvel som at programmeringen er blevet nemmer og hurtigere.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Maskinen er designet og udviklet til brug af ikke mindst producenter af pressede emner i forskellige industrisektorer, såsom rumfart, landbruget og automobilindustrien.

Ønsket er at byde ind med fleksibilitet med hensyn til processer, delstørrelser og konfigurationer, kombineret med state-of-the-art ydeevne, kvalitet og nøjagtighed.

Prima Power har været repræsenteret herhjemme af Prima Power Danmark siden 2019.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik