Teknovation Logo
robot

 
  • Den automatiserede rørhåndteringsløsning gør det også hurtigere at skifte mellem forskellige materialer og giver økonomisk forarbejdning uanset batchstørrelsen, fremhæver Trumpf. Den fås i dag til virksomhedens seneste udgave af TruLaser Tube 7000 Fiber-maskinen og kan eftermonteres på eksisterende maskiner af modellen.

21. juni 2022, kl. 16:26 

Næste skridt for automatiseret rørlaserskæring

Trumpf og Stopa har aktuelt løftet sløret for den seneste automationsløsning til TruLaser Tube 7000 Fiber-rørlaserskæreren i forbindelse med Tube 2022-messen i Düsseldorf, der er åben til og med fredag.


Automationsløsningen, der er udviklet af Trumpf og Stopa i fællesskab, muliggør transport af rør direkte fra lager til ladning af rørlaserskæreren.

Nærmere bestemt udnytter løsningen en kombination af tre nye komponenter i form af et stativsystem til rørene, en tilt-og-løft-station og en transportenhed.

Alle tre komponenter er digitalt forbundet og råvarerne opbevares i specielle kassetter.

Når operatøren har brug for flere rør, kan de blot sende en anmodning til lagersystemet fra maskinen. En kassette, der indeholder de nødvendige materialer, løftes derefter automatisk på liften inde i opbevaringssystemet og overføres til tilt-og-løft-stationen.

Denne flyttes derpå over på siden af rørlaserskæreren og aflæser opbevaringskassetten med rørene på transportørenheden. Transportøren leverer derefter rørene til Trumpfs LoadMaster Tube-systemet efter behov, enten enkeltvis eller i lag.

Rør, der ikke er nødvendige til opgaven, returneres automatisk til lagersystemet.

I det tyske præsenterer Trumpf, der i Danmark forhandles af AVN Pladeteknik A/S, også aktuel Spatter Guard-teknologi, der skal gør det nemmere at holde indersiden af rør rene under skæring, og som i første omgang er tilgængligt med TruLaser Tube 3000 Fiber-modellen.

TUBE 2022-messen varer til og med fredag.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik