Teknovation Logo
robot

 
  • De besøgende gæster Holger Elgaard Smed & Maskinfabrik blev introduceret for i7-laserskæremaskinen hos Svejsehuset i sidste uge.

21. juni 2022, kl. 11:04 

Bodor i7-laserskærer i aktion

Ved Svejsehuset A/S har der aktuelt været demo på den opstillede Bodor Laser-fiberlaserskæremaskine i7, som blev introduceret for gæster fra Holger Elgaard Smed & Maskinfabrik.


Kinesiske Bodor Lasers maskiner forhandles i Danmark af Svejsehuset, Viby J., der aktuelt har hentet en fiberlaserskæremaskine hjem i showroomet, så interesserede kan få et indblik i mulighederne med maskinen fra Jinan i Shandong-provinsen.

Det benyttede folk fra Holger Elgaard Smed & Maskinfabrik sig i sidste uge af, og blev introduceret for i7-fiberlaserskæremaskinen under drift.

Svejsehuset er i dialog med virksomheden, som i dag får skåret deres plader ”ude i byen”, men overvejer selv at anskaffe en laserskærer i egen produktion nær Sabro.

I overvejelserne indgår muligheden for at fjerne nogle processer og speede andre op samt ikke mindst, at laserskæreren kan give mulighed for at tænke i helt andre måder at gøre tingene på i produktionen.

Svejsehuset Bodor Laser-maskine er udstyret med producentens egenudviklede software, som også omfatter mulighed for  intuitiv betjening af laserskæreren. Brugerfladen understøtter input af forskellige filformater, automatisk nesting, intelligent identificering af kanter samt en automatisk positioneringsfunktion, fremhæver den danske Bodor Laser-repræsentant.

Maskinen vises løbende frem også gerne med brugernes egne plader og emnekrav, fremhæves det videre.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik