Teknovation Logo
robot

 
  • Milano-byggeriet skal ud over funktionen som showroom også spille en grundlæggende rolle i den overordnede driftslevetid for de mange Mazak-lasermaskiner leveret til europæiske kunder - fra applikationsteknik og eftersalgssupport til reparation og vedligeholdelse af kritiske komponenter - fremhæver direktør for Laser Business Europe hos Mazak, Gaetano Lo Guzzo.

20. maj 2022, kl. 18:48 

Mazak åbner dedikeret laserteknologicenter i Milano

Et større showroom dedikeret til laserbearbejdningsteknologier indvies med et åbent hus-arrangement ved Mazaks European Technology Center i Milano 26. til 28. maj, meddeler den japanske virksomhed.


Det nybyggede Mazak ETC-showroom er på 800 kvadratmeter og byder på et udvalg af virksomhedens flagskibslaserskæremaskiner i drift.

Dertil er der bygget et renrum til vedligeholdelsesoperationer på sarte optiske komponenter såsom skærehoveder og andre teknologiske løsninger relateret til laserskæremaskiner, fremhæves det.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Dette inkluderer også en nitrogengenerator, der sammen med en gasblander giver Mazaks ingeniører mulighed for at udvikle nye skæreteknologier og -processer.

Kunderne får her, ifølge producenten, optimale vilkår for at lære producentens seneste teknologier på området at kende. Det kan ske gennem tekniske træningskurser kombineret med praktiske øvelser i lokaler, der kan byde ind med et komplet setup på maskinsiden.

De første maskiner på plads, og som vises frem ved åbent hus-arrangement 26. til 28. maj inkluderer:

OPTIPLEX 3015 NEO S-15 2D fiberlaserskærer med Beam Shaping Mode-teknologi til forbedret kontrol af stråleform og diameter.

Den seneste rørlaserskærermodel FG-220 til skæring af runde, firkantede, rektangulære og åbne profiler (I, L og H). Den gør det muligt at integrere flere produktionsprocesser i én enkelt maskine, og medfører reduceret opsætningstid, gennemløbstid, gulvpladsbehov og færre operatører, påpeges det.

Endelig vil OPTIPLEX 3015 NEXUS FIBER 6 kW og OPTIPLEX 3015 FIBER III 10 kW med CST Automation-teknologi vil også blive vist.

Ud over rækken af laserløsninger kan de besøgende også opleve ETC-facilitetens øvrige Mazak-maskiner på værktøjsmaskinsiden.

Dette omfatter modeller fra producentens flagskibs-INTEGREX-serie i form af multitasking-maskiner, såvel som den seneste udgave af det fem-aksede VARIAXIS C-600 vertikale bearbejdningscenter og et QTE-200M-drejecenter.

Der er tale om det andet dedikerede laserteknologicenter i Europa, efter at det første åbnede officielt i svenske Värnamo i december sidste år.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik