Teknovation Logo
robot

 
  • Principskitse af det kommende Salvagnini-pladeanlæg til svenske Kongamek, hvor et S4.30Xe kombineres med en P4-Lean 2120 i en fuldt integreret løsning.

11. januar 2022, kl. 16:06 

Salvagnini S4+P4 til Kongamek

Salvagnini Scandinavia AB meddeler, at man skal levere en komplet pladeløsning til svenske Kongamek AB i Konga, centralt i Småland, baseret på dels løsningen S4.30Xe og dels en P4-Lean 2120.


Kongamek har aktuelt foretaget sin største investering til dato. Den ankommer i den kommende måned til den svenske virksomhed, og omfatter både italienske Salvagninis S4.30Xe og en P4-Lean 2120, som installeres som en linje, understøttet med Salvagninis softwareløsninger Stream og OPS med tilhørende overvågning via producentens Links-software.

Det er det 100 procent-ejede datterselskab i Sverige, Salvagnini Scandinavia, der også omfatter et dansk domicil, som står for leverancen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Salvagnini har bistået Kongamek med at vælge konfigurationen efter et omfattende fælles forstudie, der blandt andet har imødekommet ønsket om at linjen opføres i en 90 grader vinkel, for at få fuld adgang til lager og dermed et for slutbrugeren optimalt layout.

Væsentligt for valget har også været, at kapaciteten med investeringen mangedobles i forhold til de hidtidige kantpresser og stansemaskiner. Og samtidig er det lykkedes at koble Salvagninis software direkte op mod virksomheden eksisterende MRP-system.

Ud over større kapacitet får virksomheden samtidig større fleksibilitet og kan producere i takt med at ordrerne kommer ind, understreges det forud for installationen, som ventes fuldt færdiggjort i løbet af årets første kvartal.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik