Teknovation Logo
robot

 
  • På BlechExpo 2021, 26. til 29. oktober, lanceres Fladder CC.

14. oktober 2021, kl. 14:18 

Seneste Fladder introduceres i Stuttgart

Fladder Danmark A/S introducerer ved BlechExpo 2021, der holdes 26. til 29. oktober i Stuttgart, den seneste afgratningsmaskine: Fladder CC.


Blandt de danske udstillere er Fladder Danmark den mest fremtrædende på BlechExpo 2021-messen i Stuttgart, og i år med en markant lancering i form af Fladder CC-afgratningsmaskinen, der er en cylindrisk formet maskine med en såkaldt koncentrisk bevægelse af slibeværktøjet, cirkulært offset-vakuumbord for lavere omkostninger og kompakt, med blot cirka 1,5 kvadratmeter gulvpladsbehov.

Maskinen er også let at flytte hvis der er behov for det, da den ikke behøver fundament eller forankring til gulvet, understreges det videre, ligesom der er lagt vægt på, at maskinen er nem at installere: Stik tilsluttes el og udsugning tilsluttes i toppen af maskine: Så er man klar til afgratning.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Fladder CC’s opbygning er med cylindriske sektioner; én forneden og én foroven. Mellem disse sektioner og lidt forskudt er placeret et roterende, cirkulært vakuumplan. Mens bordet roterer kan der således placeres emner på vakuumplanet enten manuelt eller eventuelt automatisk. Emnerne vil blive afgratet i maskinen ved hjælp af en koncentrisk enhed, der bearbejder emnerne fra flere retninger, oplyser Fladder.

Det roterende plan giver operatøren en stor fordel, idet emner kan lægges på og tages af planet fra samme position. Det sparer tid og øger effektiviteten, anføres det videre.

Ligesom i Gyro-serien er CC forsynet med et kraftigt vakuumsystem for fiksering af emnerne. Ja faktisk er vakuumsystemet stærkere I Fladder CC, understreges det. Doseringen af vakuum styres mekanisk af et særligt vakuum-ventilsystem.

Betjening af maskinen er enkel: Et kontrolpanel er inden for bekvem rækkevidde og alle funktioner kan hurtigt og nemt justeres enten på drejeknapper eller via touchscreen.

En stor, kurvet, lamineret glasdør kombineret med kraftig belysning inden i maskinen giver operatøren fuldt overblik over afgratningen.

jn


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik