Teknovation Logo
robot

 
  • Virksomheden har allerede gjort sig gode erfaringer med ti kilowatt fiberlaserskæremaskinen og muligheden for automatisk pluk- og stakning af emner på paller. En fremgangsmåde direktør Jes Leth ønsker at anvende til alle relevante emner.

17. april 2021, kl. 09:38 

Første BySmart med 10 kiloWatt til Viborg

teknovationNr. 4 - 2021   Underleverandøren Leth Steel i Viborg har investeret i den seneste Bystronic BySmart, med ti kiloWatt fiberlaser-resornator. Det er den første med maskinmodellens højeste outputeffekt installeret herhjemme.


Bystronic Scandinavias danske afdeling har levereret den første BySmart fiberlaser med ti kiloWatt lasereffekt hos en dansk kunde.

Nærmere bestemt er der tale om Leth Steel A/S i Viborg, der har bestil maskinen efter rådslagning med den schweiziske maskinproducents danske Area Sales Manager Mogens Olsen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


BySmart Fiber-modellen, der kommer i en række kilowatt-størrelser op til netop ti kilowatt, bearbejder et bredt materialespektrum fra stål og rustfrit stål, over aluminium til ikke-jernholdige metaller såsom kobber og messing. Endvidere byder den, fremhæver producenten, på lave driftsomkostninger og mindre vedligeholdsarbejde.

For brugere, hvis produktionsspektrum omfatter tynde til middel pladetykkelser, betyder det hurtigere skæring, lavere omkostninger og større indtjening pr. emne, understreges det.

Leth Steel byder på en række fremstillingsprocesser i huset primært inden for pladebearbejdning målrettet den danske stålindustri.

Ud over laserskæring med nu i alt fire Bystronic-maskiner, inkluderer faciliteterne også kantbukning, valsning og mindre svejseopgaver. Dertil tilbydes tjenester som CNC-fræsning, drejning og automatsavning,

Og med investeringen i fiberlaserteknologi åbnes der op for et nyt kapitel i firmaets historie, fortæller direktør Jes Leth til Teknovation:

”Jeg startede virksomheden for 12 år siden og har haft andre medejere inde over. Senest har jeg dog købt ud mine tidligere samarbejdspartnere, og nu skal firmaet flyttes i en ny retning,” siger han, og fortsætter:

”Man kan sige, at investeringen i fiberlaseren markerer den måde, de næste skridt inden for udvidelse, effektivisering og automatisering af produktionen gerne skal foregår på”.

Læs hele den spændende artikel  i onlineversionen af det aktuelle Teknovation - 4/2021 - ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik