Teknovation Logo
robot

 
  • KK-Metal har gennemført kapacitetsforbedringer, så man kan klare både det tynde og det helt tykke - med hurtige leveringstider - fremhæves det.

26. november 2020, kl. 08:24 

KK-Metal klarer stort og småt

KK-Metal i Thy meddeler, at man har gennemført investeringer, så man i dag kan håndtere emner i både tynde og tykke materialer helt op til 30 millimeter.


Hos KK-Metal kombineres dygtige faglærte medarbejdere med løbende højteknologiske maskininvesteringer, og til stadighed mere fuldautomatiserede processer, der skaber høj ensartethed og kvalitet, understreger virksomheden.

Aktuelt er investeringerne med til at man kan levere pladebearbejdning, sammenføjning og øvrige efterbearbejdning samt montage med korte leveringstider og til fornuftige priser.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Med certificeringerne 3834-2, som kundens sikkerhed for svejste emner, 1090-2, som gør, at virksomheden kan tilbyde CE-mærkede emner og komponenter samt certificering til at fremstille dele til brug i fødevareindustrien er standarden høj, understreges det.

Maskinparken kan således håndtere alt fra det tynde gods og helt op til 30 millimeter stål, rustfri samt aluminium - og alt sammen med hurtige leveringstider, understreges det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik