Teknovation Logo
robot

 
  • Peter Aarø (t.v.) og Kim Glad fra Eagle Scandinavia ser frem til yderligere vækst – både når det gælder salg af flere maskiner og udvidelse af organisationen.

24. november 2020, kl. 16:22 

Eagle Scandinavia runder 5 års-jubilæum

Den polske fiberlaserskæremaskin-producent Eagles danske repræsentation, Eagle Scandinavia, runder med indgangen til 2021 sit 5 års-jubilæum.


Da Kim Glad fik agenturet på polske Eagles maskiner i begyndelsen af 2016, hed den største model en seks kiloWatt-fiberlaser. Nu har den danske forhandler lige solgt den første 20 kiloWatt-fiberlaser herhjemme.

”Den teknologiske produktudvikling er bare så gået så stærkt. I dag står vi med de mest driftssikre fiberlasere inden for High Power-området på markedet. Vi er svære at slå på såvel skærekvalitet og skærehastighed, og det kan vi dokumentere,” siger Kim Glad, der direktør for Eagle Scandinavia med adresse i Randers.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


”Med de lynhurtige, magnetiske lineære drev på alle akser kan de nye og større maskiner arbejde med et minimalt energiforbrug. Vi kan tilbyde driftssikre og miljørigtige maskiner, hvor fx der på en 20 kW fiberlaser kan spares helt op til 96 procent energiforbrug pr. skæremeter sammenholdt med en 6 kW CO2-laser,” siger Kim Glad.

Peter Aarø, der er salgsansvarlig hos Eagle Scandinavia, følger op:

”Også skærekvaliteten er blevet markant forbedret, således der i dag er ingen eller et minimum af efterbearbejdning af fiberlaserens skærekant,” siger han, og fastslår, at reduceret efterbearbejdning er lig med lavere omkostninger pr. skåret emne.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik