Teknovation Logo
robot

 
  • Water Jet Sweden-skæremaskinens 4 gange 15 meter arbejdsområde løser nu Ôlands behov for fuld fem-akset vandskæring med Beveljet 60, der kan håndtere vinkelskæring op til 60 grader.

30. oktober 2020, kl. 07:16 

Fem-akset vandskæring hos Ölands

Der er til stadighed grænser der skal brydes, når Water Jet Sweden skal møde kundernes ønsker, rapporterer maskinvirksomheden, som til ligeledes svenske Ölands Vattenskärning aktuelt har udviklet en vandskæremaskine på 4 gange 15 meter med fuld fem-akset skæring i op til 60 graders vinkel.


Water Jet Sweden rapporterer aktuelt om en maskinleverance til Ölands Vattenskärning, hvortil firmaet fra Rönneby har udviklet en maskine med et arbejdsområde på 4 gange 15 meter med fuld fem-akset skæring.

Der er tale om en løsning, der er udrustet med dobbelt skærehoved, og heriblandt et Beveljet 60-hoved, der kan klare vinkelskæring op til 60 grader.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Med introduktionen af maskinen er Water Jet Sweden ene om at kunne levere en sådan løsning, fremhæver den svenske maskinproducent.

Forud var et forløb, der også omfattede en forespørgsel fra den anden side af Kalmarsund, hvor TBS Yard viste interesse for den store, kraftfulde maskine, kaldet Grand. Imidlertid var det Ôlands, der først blev konkrete, og ud fra tankerne til den første maskine udvikledes et nøglefærdig koncept til Ôlands, som er navngivet Grand.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik