Teknovation Logo
robot

 
  • På trods af faldet i omsætningen har Ib Andresen Industri i 2019/2020-regnskabsåret opnået et bedre bundlinje-resultat, end året før, hvilket man naturligt er godt tilfreds med i Langeskov-koncernen.

29. oktober 2020, kl. 09:56 

Ib Andresen Industri pænt igennem regnskabsåret

IAI Holding A/S, der er Ib Andresen Industri A/S’ moderselskab, meddeler, at man har sluttet regnskabsåret 2019/2020 med et overskud på 48,5 millioner kroner før skat, hvilket - trods Covid-19-krisen, overgår regnskabet fra året før.


Det seneste regnskabsår hos Ib Andresen Industri har været præget af Covid-19-krisen, hvilket har resulteret i en omsætningsnedgang på over DKK 100 millioner, oplyser CEO Bjørn Thorsen.

På trods af faldet i omsætningen har Langeskov-virksomheden opnået et tilfredsstillende resultat, fastslås det videre, og der lyder også en stor tak til medarbejdere, som har gjordet muligt trods Covid-19-krisen. 

Hertil har resultatet afsæt i den optimerede digitale infrastruktur, som er med til at drive forretningen.

Efterspørgslen har varieret meget på og i de enkelte markeder og segmenter. Der har derfor været travlt i nogle afdelinger, mens andre har været hårdt ramt af ordrenedgang, fastslår Bjørn Thorsen.

Derfor har virksomheden også taget imod hjælpepakke-mulighederne, og tilpasset produktionen uden at skulle foretage opsigelser. Til tider har op imod 70 medarbejdere været hjemsendt på lønkompensationsordningen. Omvendt har virksomheden til dato ikke måttet opsige medarbejdere på grund af Covid-19-pandemien, understreger
Bjørn Thorsen.

Han noterer videre, at man er kommet godt fra start i regnskabsåret 2020/2021, men oplever en stigende usikkerhed på de europæiske markeder, der gør det komplekst at forudse, hvad der vil ske på lang sigt. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik