Teknovation Logo
robot

 
  • Der var stor interesse fra deltagende branchefolk ved de forskellige bearbejdningsstationer.

15. september 2020, kl. 21:42 

Stor tilslutning til Amadas åbent hus

Alle pladser er booket ved det Covid-19-sikrede Amada åbent hus-event, der holdes frem til og med torsdag, og samler 90 deltagere over de tre dage, hvor de bliver guidet gennem en livepræsentation af digital styret produktion. Tirsdag var de første 30 branchefolk på plads i Horsens.   


Tirsdag var førstedagen af det 'udsolgte' Amada Denmark åbent hus-event ved det danske hovedkvarter i Horsens, der varer til og med på torsdag. Her får i alt 90 branchefolk mulighed for at opleve det seneste fra den japanske pladebearbejdningsproducent, og hvad man aktuelt kan præstere inden for produktion med et digitalt dataflow mellem bearbejdningsdiscipliner.

Producenten har i otte år nu haft et dedikeret digitalt produktionssetup, der løbende er blevet optimeret og forbedret med henblik på at skabe en så gnidningsfri produktionsproces fra Cad-fil til færdig samlingskonstruktion af skårede og bukkede pladeemner.  

Nærmere bestemt er der tale om et aktuelt fremstød fra virksomheden, døbt Amada Digital Innovation, som tager udgangspunkt i produktionskonceptet V-Factory, hvilket på dansk har ført til overskriften: Producer mere med mindre.

Tirsdag blev konceptet præsenteret ved blandt andet en Ensis 3015AJ 6000-fiberlaser, hvor Amada demonstrede, hvorledes produktion ved laseren kan matches med det rette valg af kantpresse i henhold til emnedetaljer og batchstørrelser.

Heri indgik liveproduktion med en HG-ATC-kantpresse, med automatisk værktøjsskift, og en HFE3i-kantpresse.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media