Teknovation Logo
robot

 
  • Bystronic-CTO Christoph Rüttimann, glæder sig over, at samarbejdet med IPG er innovativt.

29. maj 2020, kl. 07:22 

Bystronic-tilfredshed med IPG-samarbejde

Både hos Bystronic og hos IPG ser man hinanden som samarbejdspartnere. Formelt er det nedskrevet i et strategisk partnerskab, men reelt handler det om gensidig tillid og tilfredshed med at supportere og inspirere hinanden.


Det var en rigtig beslutning for Bystronic, da man rykkede endnu tættere på IPG Photonics, og indgik et strategisk partnerskab, så virksomhederne får en og en til at blive mere end to, siger direktionsmedlem, CTO Christoph Rüttimann, Bystronic.

Maskinproducenten har stadig de samme udfordringer, som hidtil, hvor det handler om at harmonisere laserkilden med maskinen og den valgte skæreproces.
 

IPG-basen er stadig ved Oxford, Massachussets, og selv om man er vokset til et multinationalt selskab, så er der pionerånd og familieskab at spore ved virksomheden, og dermed også familieskab i forhold til de samarbejdspartnere som man har, og heriblandt altså Bystronic.

Den feedback man kan opnå fra Bystronic fra deres brugere i fly- og aerospaceindustrierne, såvel som i de mere automotive industrier, elektronikindustrien, kommunikationsvirksomheder og inden for medico og medicinalindustrier med videre deles parterne imellem.

Christoph Rüttimann giver et eksempel. En Bystronic-tekniker, der er kvalificeret også i laserteknologien fra IPG, kan bytte lasermoduler og defekte transportfibre med videre. Det giver tryghed for Bystronic-brugerne, men det er også betydende for IPG, understreger Christoph Rüttimann, idet man opnår en tilfreds kunde, der kun behøver at henvende sig ét sted.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik