Teknovation Logo
robot

 
  • 26. til 29. maj holdes der Virtual Intech 2020 ved Trumpf-hovedsædet i Ditzingen nær Stuttgart. Selv om man deltager på afstand, vil arrangørerne tilstræbe, at det bliver næsten som at være i showroomet selv.

11. maj 2020, kl. 16:48 

Virtual Intech 26. til 29. maj

Tidligere på foråret var der planlagt inhouse-husudstillingen ved tyske Trumpf i Ditzingen. Arrangementet måtte aflyses, grundet Covid-19-udbredelsen. Nu erstattes det af et virtuelt arrangement; Virtual Intech 2020, der holdes 26. til 29. maj.


I dagene 26. til 29. maj åbner Trumpf "dørene" ved hovedsædet i Ditzingen for interesserede, ved et særligt Virtual Intech 2020, der i år bliver producentens udgave, af den årligt tilbagevendende husmusse, og denne gang vil byde på præsentation af alle de seneste maskiner, der demonstreres Live i showroomsfaciliteterne for deltagere, som kan følge med "hjemmefra".

Produktansvarlige vil her demonstrere relevante maskiner fra programmet inden for både laserskæring og –svejsning, stansning og bukning, og give dettagerne et indblik i producentens viden iøvrigt inden for pladebearbejdningsmaskiner. Både når det gælder effektiv produktion, ligesom der stilles skarpt på konceptet Smart Factory, som har optimering af alle processer i produktionen i fokus, understreges det.

Den aktuelt lancerede TruLaser Tube 3000 fiber-rørlaserskærer vil eksempelvis være i fokus. Med maskinen udvider Trumpf produktporteføljen med det, virksomheden selv betegner som et omkostningseffektivt valg selv ved lav til medium kapacitetsudnyttelse, og med løsningen henvender man sig således også til virksomheder, der ikke tidligere har haft rørlaserskæring i husetm såvel som til dem, der søger at udvide produktionskapaciteten inden for alsidig bearbejdning af rør og profiler. Eksempelvis kan den erstatte konventionelle bearbejdningsprocesser som savning, boring og fræsning, fremhæves det.

Specifikationerne dækker rørskæring med diametre op til 152 millimeter, og profiler med en ydre omkreds på op til 170 millimeter. På vægt siden klares op til 18,5 kilogram pr. meter med materialetykkelser på op til 8 millimeter. Den fås i to udgaver, der kan rumme enten 6,5 eller 8 meter rørlængder. Endelig er maskinen også klargjort til smart produktion med App-styring, og/eller via OPC UA-baseret datainterface forbundet til et ERP- eller MES-system eller til en skyapplikation.

Ud over at vise den seneste teknologi og software, som findes på markedet, bliver der samtidig også mulighed for at stille spørgsmål direkte til de udviklingsansvarlige via chat. Man kan naturligvis også blive assisteret af den danske forhandler, AVN Pladteknik A/S, Brøndby.

Se mere om arrangementet ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik