Teknovation Logo
robot

 
  • Arbejdet med at montere fiberlaserskæremaskiner ved Bystronics nordamerikanske hovedkvarter i Illinois er nu påbegyndt.

12. maj 2020, kl. 07:58 

BySmart Fiber-montage i USA

Bystronic meddeler, at man står foran at have færdigmonteret den første fiberlaserskæremaskine til det nordamerikanske marked ved faciliteterne i Illinois, der rummer koncernens USA-hovedkvarter.


Rammerne ved Bystronics nordamerikanske hovedkvarter, i netop opførte Hoffman Estates, Illinois, er taget i brug.

Ud over at rumme centrallager, servicecenter og repartionsfaciliteter, er der også skabt montagelinjer, og herfra er netop afleveret den første fiberlaserskæremaskine, en Bysmart Fiber 3015-laserskæremaskine, og flere vil nu følge.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Til efteråret udvides med yderligere et montageområde, hvor der skal samles BySmart Fiber 4020, ligeledes til kunder i det nordamerikanske. Montagen sker med delvis lokalt fremstillede emner og komponenter, som er identificeret forud for beslutningen, og således konkurrencedygtige. Montagen sker naturligvis i overensstemmelse med de tilsvarende krav ved montagefabrikkerne i Schweiz, fremhæver Bystronic.

Flere af de valgte underleverandører er i øvrigt Bystronic-kunder, hvormed producenten også har sikret sig, at de fleste dele til Bystronic-maskiner også i Nordamerika fremstilles på Bystronic-maskiner

Ud over de større rammer, og de opbyggede montagelinjer har flytningen til Hoffman Estates-faciliteterne også skabt mulighed for at Bystronic kan etablere et såkaldt Customer Experience Center. Det vil ligeledes blive taget i brug for alvor i forlængelse af et Grand Opening-event, der holdes 16. og 17. september.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik