Teknovation Logo
robot

 
  • Salvagninis 3D-layout af Wica Colds seneste to inveteringer, dels en L5-fiberlaser med integreret tårn-/højlager og stablings- og sorteringsrobot samt MBT-højlageret fuldt integreret med S4+P4-linjen.

11. maj 2020, kl. 07:56 

Fuldautomatiseret fiberlaser hos Wica Cold

I marts måned har Salvagnini Scandinavia installeret og igangsat en større L5-fiberlaser ved svenske Wica Cold i Vislanda, hvortil der er leveret en integreret tårn-/højmaterialelagersløsning samt en halvautomatisk stablings- og sorteringsrobot, som samtidig er integreret med den eksisterende S4+P4-linje.


Wica Cold AB fra Småland har siden 1957 fremstillet og leveret køle-/frysemøbler, primært til de nordiske og baltiske markeder. I 2005 blev produktionen omdøbt til Arneg Nordic.

Af virksomheden 220 medarbejdere er omtrent de 3o ansat i pladebearbejdningsdelen, der producerer 24/7, og hvor der løbende produceres ved to fuldautomatiske stans- og klippelinjer fra Salvagnini, S4+P4. Nu understøttes de så af en af Salvagninis større fiberlaserskæremaskiner L5 med 4 kiloWatts effekt, der er valgt ud fra egne såvel som Arneg Groups øvrige produktionsselskabers erfaringer, fortæller Wicas fabrikschef Gustaf Rosén. 

L5' eren hos Wica Cold er leveret kombineret med Salvagninis egenudviklede kompakte tårn for materialehøjlager – LTWS - samt med MCU-plukkerobot, der kan håndtere detaljer op till 130 kilogram pr. styk uden begrænsninger for plademål, der dog maksimalt er på 10 gange 10 meter hos Wica Cold.

Projektet, der også omfattede integration med stanse-/klippelinjerne, er sket i løbet af marts måned med fuld drift og overdragelse ultimo marts.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik