Teknovation Logo
robot

 
  • Ved værkerne i Italien er der, grundet udgangsforbuddet, kun meget få på plads i produktionen. Der er dog fuld opbakning fra hjemadresserne, hvor service- og vejledning har været opretholdt i forbindelse med Covid-19-krisen.

9. april 2020, kl. 11:32 

Salvagnini venter at der åbnes mere op

teknovationNr. 4 - 2020  Hos italienske Salvagnini venter man, at der i ugerne efter påske igen kan åbnes for egentlig produktion ved hovedværket og de øvrige italienske produktionssteder. I forvejen er der fuld produktion ved Salvagninis værk i Østrig, og salgs- og servicenetværket er ligeledes fastholdt.


Ved hovedværket i norditalienske Sarego, og de på andre lokaliteter i Salvagnini-koncernen, sker aktuelt kun nødvendig produktion. Ved værket ved østrigske Linz, der er koncernens næststørste produktionssted kører dog samtidig på fuldt blus.

Koncernens ansvarlige er også ”på plads”, men, naturligvis hjemmefra, ligesom det er udbredt i det øvrige Europa. Dagligdagen kan i vid udstrækning klares via mobiltelefoner, e-mails og en stribe digitale værktøjsløsninger, som koncernen tilbyder kunderne at samarbejde på.

”Der skal ikke herske tvivl om, at Salvagnini lider under den nuværende krisesituation. Men, det er en organisation, hvor alt sættes ind på at få det bedste ud af situationen, og den vilje viser ledelsen på mange måder,” fortæller salgschef for Salvagnini Scandinavia i Danmark, Bernhard Jessen i det aktuelle Teknovation.

Således kan han berette, at midt i en svær tid for rigtig mange italienere, har hovedaktionæren i modeerselskabet, Francesco Scarpari, doneret 100.000 euro til San Bortolo Foundation i aiutAMO-projektet (hjælp Vicenza), til indkøb af respiratorer:

”Det er et vidnesbyrd om, at italienere virkelig kærer om deres familier og hinanden som mennesker ikke kun når tingene går fremad, men, også - som i disse dage - hvor hverdagen er forandret radikalt for alle,” påpeger Bernhard Jessen, der naturligt er stolt over, at der udvises denne vilje i en så svær tid.

Efter påske håber man, at der vil blive åbnet lidt mere op i det norditalienske, og at eksempelvis Salvagnini, under særlige forhold, kan åbne op igen ved både hovedværket i Sarego, tæt på byen Vicenza i Veneto, og produktionsenhederne i regionerne Veneto og Campania.

”De kommende uger vil vise, med hvor stejl en kurve genåbningen vil finde sted i. Til gengæld er der nu fuld produktion i Østrig, hvor produktionssituationen mere eller mindre er som hos os selv i Danmark, hvor så meget som muligt klares hjemmefra, men produktionen holdes i drift,” understreger Bernhard Jessen, og fortsætter:

”Vi har faktisk ualmindelig travlt på værkerne i øjeblikket, og selv om ordresituationen klart er mærket af Covid-19-krisen verden over, var ordreindgangen lokalt hos os på det skandinaviske marked særdeles god i marts, med et salg af nye maskiner på omkring 10 millioner euro, fordelt på henholdsvis leverancer i Sverige og Danmark”. 

Læs hele den spændende artikel ved at klikke her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik