Teknovation Logo
robot

 
  • Indehaveren af Salvagnini Group Francesco Scarpari har aktuelt doneret til San Bortolo Foundation i aiutAMO-projektet, til indkøb af respiratorer.

7. april 2020, kl. 17:19 

Salvagnini donerer til Covid-19-kampen

Med en indbetaling på 100.000 euro har Salvagnini-ejer Francesco Scarpari aktuelt doneret til San Bortolo Foundation i aiutAMO-projektet, til indkøb af respiratorer.


Der er helt lukket til området omkring hovedværket i Salvagnini Group i norditalienske Sarego.

Og for at hjælpe har koncernens ejer, Francesco Scarpari aktuelt doneret 100.000 euro til San Bortolo Foundation i aiutAMO-projektet (hjælp Vicenza), til indkøb af respiratorer.

"Selv om koncernen lider alvorligt under nedlukningen, så er donationen et klart vidnesbyrd om, at italienere virkelig kærer om deres familier og hinanden som mennesker ikke kun når tingene går fremad, men, også - som i disse dage - hvor hverdagen er forandret radikalt for alle,” påpeger salgchef Bernhard Jessen, Salvagnini Scandinavia, der naturligt er stolt over, at der udvises denne vilje i en så svær tid.

Efter påske håber man, at der vil blive åbnet lidt mere op i det norditalienske, og at eksempelvis Salvagnini, under særlige forhold, kan åbne op igen ved både hovedværket i Sarego, tæt på byen Vicenza i Veneto, og produktionsenhederne i regionerne Veneto og Campania.  


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik