Teknovation Logo
robot

 
  • Ollerup Maskinfabriks direktør Jens Larsen ses her foran skiltet, der nu annoncerer den forestående udvidelse.

30. marts 2020, kl. 15:02 

Ollerup Maskinfabrik udvider

Ollerup Maskinfabrik udvider nu faciliteterne for at gøre plads til yderligere ekspansion.


Så er der sat gang i planerne for en udvidelse af Ollerup Maskinfabrik. Det synlige bevis er placeret ved virksomheden, idet hovedentreprenøren Vesti Olsen og rådgiveren Fjerring har igangsat opførslen af den udvidede midtsjællandske maskinfabrik.

Direktør Jens Larsen og det øvrige team, kan se frem til markant bedre plads, og dermed mulighed for også at øge maskinkapaciteten, der primært er inden for laser- og plasmaskæring, pladebuk og -valsning, robotsvejsning og ikke mindst montage af de fortrinsvis store emner, som virksomheden har specialiseret sig i.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Laserskæring i tyndplade betegner firmaet som den mest fleksible og anvendte metode til udskæring af emner i jern- og metalindustrierne, og her har Ollerup Maskinfabrik en 6 kiloWatt Trumpf-laserskæremaskine skærer vi plader med en størrelse op til 2.000 gange 6.000 millimeter og skæring i stål op til 25 millimeter tykkelse, rustfrit stål ligeledes op til 25 millimeter tykkelse og aluminium i op til 15 millimeter tykkelse

I forbindelse med igangsætningen af maskinfabrikkens udvidelse lanceres det samtidig, at de større rammer vil give plads til en større udvidelse også af maskinparken.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik