Teknovation Logo
robot

 
  • Salvagnini Scandinavia har sikret sig yderligere en maskinleverance i det kommende forår med ordren fra M Johansson & Söner AB, der skal have en P2Lean 2120.

23. januar 2020, kl. 07:18 

Salvagnini-panelbukker til M Johansson

Endnu en P2Lean-panelbukker er på vej fra Salvagnini til en skandinavisk kunde. Aktuelt er det svenske M Johansson, der har valgt at investere i en model P2Lean 2120, som skal leveres i det kommende forår.


Gnösjö-virksomheden M Johansson ledes i dag af fjerde generation, Alexander Johansson, hvis oldefar, Malcolm Johansson, etablerede virksomheden.

I dag er forretningsområdet alene pladebearbejdning, og her har virksomheden løbende fulgt med på maskinsiden, og løbende investeret. Aktuelt udvides maskinparken med en Salvagnini-panelbukker, model P2Lean 2120.

Igennem mere end 40 år har italienske Salvagnini gjort sig inden for automatiseret panelbukning, og det er i høj grad den erfaring, som M. Johansson har valgt at læne sig op af, når maskinen til foråret skal installeres i forlængelse af de eksisterende kantpresser, fortæller Alexander Johansson:

"Som så mange andre har vi hidtil valgt kantpresser. På et konkret emne kan vi imidlertid se, at cyklustiden kan nedbringes fra mellem 2 og 3 minutter til under 30 sekunder pr. emne, hvis vi i stedet fremstiller det på panelbukkeren," siger Alexander Johansson.

Testen er udført i Salvagnini Scandinavias showroom ved Värnamo, og har været så overbevisende, at virksomheden har valgt at slå til, og vælge panelbukkeren i stedet for yderligere en kantpresse.

P2Lean er fuldt udrustet, og således med Salvagninis patenterede MAC 2.0, CLA-SIM, så den kan køre fuldautomatisk drift, uden manuelle indstilinger, helt ned til enkeltstyksproduktion. M Johanssons maskine bliver desuden leveret med P-værktøj for bukning af smalle detaljer, og kan således dække en bred emnepalette med maskinen, fremhæver Alexander Johansson.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik