Teknovation Logo
robot

 
  • Intech 2020 er producentens "husmesse", som primært omfatter præsentation af de seneste maskiner i Trumpf-programmet i showroom-faciliteterne. Derudover kan gæsterne komme rundt i selve produktionen, på en række guidede ture.

20. januar 2020, kl. 15:58 

Tur til Trumpfs Intech 2020-event

Den danske repræsentant for tyske Trumpf, AVN Pladeteknik A/S, inviterer interesserede med til producentens "husmesse" Intech 2020, med kundetur den 24. og 25. marts til Ditzingen.


26. til 29. marts åbner Trumpf dørene for interesserede, og holder Intech 2020, der er producentens egen husmusse, og byder på præsentation af alle de seneste maskiner, der demonstreres Live i showroomsfaciliteterne ved hoveddomicilet i Ditizingen, nær Stuttgart.

Også i år arrangerer den danske repræsentant, AVN Pldeteknik, en tur til arrangementet, som arrangeres den 24. og 25. marts. 

Der er til lejligheden udvidet, og således bydes denne gang på en ekstra hal, understreger AVN Pladeteknik-salgskonsulent Jan Nielsen.

Det sker for at kunne demonstrere hele maskinprogrammet inden for laserskæring og –svejsning, stansning og bukning.

Besøgende vil også få et indblik i producentens viden inden for pladebearbejdningsmaskiner.  Både når det gælder effektiv produktion, ligesom der stilles skarpt på konceptet Smart Factory, som har optimering af alle processer i produktionen i fokus.

Ud over at vise den seneste teknologi og software, som findes på markedet, bliver der samtidig også mulighed for at stille spørgsmål direkte til Trumpfss egne teknikere og eksperter.

Der er tilmelding efter først til mølle princippet og nærmere information omkring program og egenbetaling kan fås ved at kontakte AVN Pladeteknik.

Se mere om arrangementet ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik