Teknovation Logo
robot

 
  • ”GLOphotonics er en meget innovativ virksomhed med enestående ekspertise inden for laserteknologi. Vi håber, at vores investering vil understøtte den løbende udvikling af denne lovende teknologi og hjælpe med at gøre den industriklar, ” udtaler direktør for forskning og udvikling i Trumpfs afdeling for laserteknologi, Berthold Schmidt.

10. januar 2020, kl. 07:14 

Trumpf investerer i fiberlaserteknologi

Tyske Trumpf har opkøbt det franske fiberlaserteknologifirma GLOphotonics, der er specialiseret i udvikling af såkaldt Hollow Core-fiber.


Pladebarbejdningsgiganten Trumpf fra tyske Ditzingen ved Stuttgart har valgt at investere i det franske iberlaserteknologifirma GLOphotonics, der er speciliseret i udvikling af såkaldt hollow-core-fiber til optimering af ultrakortpulsfiberlaserteknologi.

Ønsket med opkøbet er at udvikle virksomhedens tilbud inden for fiberlaserløsninger til ultrakortpulslaserapplikationer, der i dag eksempelvis industrielt er benyttet inden for lasersvejsning, -mærkning og -mikrobearbejdning, men forventes også at muliggøre helt nye løsningen inden for optisk datatransmission.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Aktuelt benyttes komplicerede og relativet dyre systemer med spejle og linser for at muliggøre industrielle applikationer med ultrakortpulslasere. Med Hollow Core-fiberlaserappliktioner er håbet et forsimple og væsentligt sænke prisen for disse produktionssystemer.

”Hollow Core-fiberlaserappliktioner åbner nye tekniske veje for maskinproducenter og systemintegratorer og vil forenkle processer på værkstedsgulvetgulvet,” påpeger direktør for forskning og udvikling i Trumpfs afdeling for laserteknologi, Berthold Schmidt.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik