Teknovation Logo
robot

 
  • JPBC´s seneste udvidelse, en BLM Adige LT8.20, er i fokus ved arrangementet. Over det næste halve år er målet fuldt tre-holds-skift.

12. december 2019, kl. 14:19 

JPBC viser rørlaserskærer frem

17. januar er der mulighed for at komme ind hos Jysk Plade Bearbejdnings Center, JPBC, som viser produktionsfaciliteterne i Rødkærsbro frem, og herunder deres BLM Adige-rørlaserskæreanlæg.  


JPBC A/S inviterer til åbent hus den 17. januar klokken 11 til 16 ved produktionen i Rødkærsbro. Her kan man blandt andet se den senesete investering, en større rørlaserskærer i aktion og få en rundvisning i den øvrige store maskinpark.

Således vil der være masser af gnister, lasersprøjt og god stemning i luften, når dørene slås op til firmates seneste produktionshal og det øvrige areal.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Alle medarbejdere vil stå klar til at tage imod og give et indblik i de mange forskellige plade- og rørprodukter, der hver dag tager form i virksomhedens produktionshaller.

Der bydes også på en ”ristet med det hele” fra pølsevognen, og virksomheden ser frem til en god dag, fremhæves det på JPBC-hjemmesiden.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik