Teknovation Logo
robot

 
  • Amada i Norge, Sverige og Danmark, der har hjemme ved Horsens (billedet) samles nu i en Amada Scandinavia-organisation.

23. september 2019, kl. 07:22 

Udvidet skandinavisk Amada-engagement

Japanske Amada har annonceret oprettelsen af Amada Scandinavia, som er en organisation der med en samlet omsætning nærmer sig 30 millioner euro, og 56 ansatte med faciliteter i Horsens, norske Ås og svenske Alingsås.


Der er nu skabt en fælles organisation for Amada Scandinavia, der forener medarbejderne hos Amada i Norge, Sverige og Danmark under ét ledelsesteam.

Selv om de enkelte virksomheder bibeholder lokalt ansvar, er den samlede retning for alle tre organisationer tilpasset af en fælles ledelsesfilosofi og strategisk planlægning, understreger Amada. 

De ændringer, der er gennemført i de senere år, specielt den nære tilknytning til Amadas britiske gruppe fortsættes, hvilket gør det muligt for det lokale personale at fokusere på direkte kundesalg og service i de skandinaviske lande.

Ved at udnytte de allerede etablerede faciliteter i hele Skandinavien ser Amada også mulighed for at udnytte sin geografiske placering i Europa. Levering af reservedele og værktøj vil blive holdt centralt for hurtig afsendelse i hele Skandinavien. Lokale serviceteams tæt på områder med stor kundepopulation vil blive forstærket af teams på tværs af grænser, specialiserede i rutineopgaver som installation og planlagt service for at sikre den bedst mulige kundeservice, kvalitet og responstid, understreges det.

Den skandinaviske organisation fejrer lanceringen ved et VIP-arrangement den 10. oktober, sammen med afsløringen af den næste generation Amada Ventis-fiberlasere på Amada Scandinavias svenske Tech Center i Alingsås med temaet: Fremtidens teknologi, hvor der, ud over fiberlaserpremieren, også vises et udvalg af det seneste øvrige Amada-udstyr.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik