Teknovation Logo
robot

 
  • Den 31-årige direktør André Brandi Jensen følger generationsskiftet i familievirksomheden AB Jensens Maskinfabrik op med et navneskifte, så fra 1. september hedder den Vojens-baserede virksomhed ABJ Metal. (PR-foto: Lene Esthave)

20. august 2019, kl. 10:21 

Navneskifte til ABJ Metal

Den Vojens-baserede pladevirksomhed AB Jensen Maskinfabrik A/S hedder fra 1. september ABJ Metal. Navneskiftet kommer som konsekvens af en positiv udvikling, hvor virksomheden har kundetilgang fra udlandet og investerer i moderne produktionsfaciliteter.


Pr. 1. september skifter det hidtidige AB Jensen Maskinfabrik navn til ABJ Metal, oplyser administrerende direktør André Brandi Jensen, der er tredje generation i virksomheden:

"Vi har en ambition at vækste og være tilgængelige. Derfor justerer vi vores profil, så vores navn helt tydeligt fortæller vores samarbejdspartnere i Danmark og udlandet, hvad vi kan og er eksperter i – og det er at arbejde i metal," siger André Brandi Jensen.

Familievirksomheden startede tilbage i 1957 med egenproduktion af landbrugsmaskiner. I dag er virksomheden underleverandør af først og fremmest plader og metalemner til omkring 350 kunder inden for blandt andet fødevare-, offshore-, forsvars-, og maskinindustrierne.

For at kunne løse så bred en palet af opgaver for så mange forskellige kunder, har ABJ Metal løbende investeret i moderne maskiner, der kan skære, bukke og svejse metal på alle tænkelige måder. Senest har virksomheden i år investeret et tocifret millionbeløb i flere avancerede maskiner, der yderligere sætter virksomheden i stand til at tilbyde kunderne både større og mere komplekse emner, samtidig med at fleksibiliteten forbedres.

Foruden maskininvesteringerne, så blev virksomheden også tilbage i 2017 Iso 9001-certificeret.

"Hvis vi skal have det optimale ud af vores maskineri, skal vi også have nogle moderne og fremtidssikrede rammer til at understøtte deres potentiale. Derfor har vi netop investeret i yderligere en produktionshal på ekstra 2.000 kvadratmeter. Det kommer til at optimere vores processer," siger André Brandi Jensen.

Han ser også navneskiftet til ABJ Metal som en anledning til, at virksomheden og dens 35 medarbejdere ser på sig selv i et nyt lys:

"Vi følger med tiden og udvikler os, og den kultur manifesterer vi ligeledes igennem navneskiftet," siger André Brandi Jensen.

Centralt i ABJ Metals vækstplan er fokus på tætte og langvarige partnerskaber med kunderne:

"Vi er ofte involveret helt fra starten og bistår med udvikling og optimering af nye emner, vi kender vores kunder indgående og er også på den baggrund i stand til at fortsat at levere høj kvalitet, præcision og pålidelighed, som vi har været kendt for i mere end 60 år," siger André Brandi Jensen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik