Teknovation Logo
robot

 
  • Fr. Petersen har nu fået installeret en 4 meter Durma-kantpresse, leveret af Maskingruppen, i produktionen på maskinfabrikken ved Broager.

15. august 2019, kl. 08:51 

Durma-kantpresse til Fr. Petersen

Maskingruppen A/S meddeler, at man aktuelt har haft fornøjelsen af at levere en 4 meter Durma AD-R 40320-kantpresse til Fr. Petersen Maskinfabrik.


En fire meter kantpresse, model Durma AD-R 40320, er blevet installeret, indkørt og ibrugtaget hos Fr. Petersen Maskinfabrik ved Broager.

Dermed udvides maskinfabrikkens kapacitet, med yderligere en kraftig kantpresse, idet Durma-maskinen er en 320 tons-løsning med Delem-66T CNC-styring, der understøtter seks akser. Desuden er den leveret med Euro-værktøjssystem, oplyser Maskingruppen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Fr. Petersen Maskinfabrik tilbyder, ud over pladebearbejdning, også reparation af maskindele i flere specialafdelinger, som blandt andet kan påsvejse hårdmetalpålægning på snegle og ælterknive samt reparere formborde med mere.

Specialet på produktsiden er transport- og fyldeanlæg, doseringsløsninger, blødstensmaskiner og maskiner til lerbearbejdning med videre.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik