Teknovation Logo
robot

 
  • Forhåndstilmeldingerne fra hidtidige udstillere, og udstillere på venteliste fra seneste messe, tegner til en rekordstor EuroBLECH 2020, meddeler Mack Brooks Exhbitions.

14. juni 2019, kl. 08:44 

Opstart af EuroBLECH 2020-standsalg

I 2020 holdes der for 26. gang EuroBLECH-messe, i dagene 27. til 30. oktober i Hannover. Mack Brooks Exhibitions åbner nu for standsalget, hvor forhåndsreservationerne tegner til yderligere standudvidelser og flere udstillere.
 


EuroBLECH-messekonceptet har altid været afholdt i Tyskland i lige årstal, og kan næste år markere, 50-året for opstarten, dengang i Essen, og siden mere end tre årtier i Hannover, da messen voksede ud af Messe Essen-rammerne i slutningen af 1970´erne.

I dag er det ubestridt verdens førende pladebearbejdningsmesse, og EuroBLECH 2020 bliver ingen undtagelse, understreger Mack Brooks Exhibitions.

Ud over at have alle førende producenter inden for pladebearbejdning på plads, så omfatter messekonceptet også et par haller med fortrinsvis sammenføjningsteknologi, og særligt svejsning, i fokus. Det gælder også i 2020, hvor det ventede gennemgående tema i alle udstillingshaller er digitalisering.

"På EuroBLECH 2020 kombinerer udstillere af maskiner sig med software-firmaer med målrettede værktøjsløsninger samt producenter af IT-systemer såvel som automationsudbyderne, der bidrager til pladebearbejdningsområdet," siger udstillingsdirektør Evelyn Warwick, Mack Brooks Exhibition.

Det er også den opfattelse hun har, når hun ser på tilbagemeldingerne fra 2018-messen, hvor de fleste udstillere ønsker sig mere plads ligesom stadig flere leverandører af automation og IT ønsker at blive udstillere, forklarer Evelyn Warwick.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik