Teknovation Logo
robot

 
  • Tilføjelsen er døbt Extended Tool Magazine, ETM, og byder på op til 40 ekstra værktøjspladser, og op til 400 ved brug af indekserbare multitools.

Teknovation nr. 8/2019

Klar med større magasin

Belgisk LVD lancerer nu et større værktøjsmagasin til revolverstansning med Extended Tool Magazine, ETM, til virksomhedens Strippit PX-revolverstanser.


Med global tilstedeværelse i godt 50 lande har den familieejede producenten med rødder over 70 år tilbage, hvor den første kantpresse blev lanceret, LVD, efterhånden etableret sig som en væsentlig spiller på verdensmarkedet.

I dag har virksomheden en anseelig portefølje af teknologier i huset som foruden kantpresserne udgøres af laserskærere, rørlaserskærere, revolverstansemaskiner og pladesakse, for ikke at tale om den software, der skal binde produktionen sammen.

Med det comeback, revolverstandere har fået de senere år, satses der igen på at udvikle teknologien, og nu er producenten på banen med et optimeret værktøjssetup til virkomhedens Strippit PX revolverstanser.

Tilføjelsen er døbt Extended Tool Magazine, ETM, og byder på op til 40 ekstra værktøjspladser og op til 400 værktøjspladser ved brug af indekserbare multitools.

Ud over at tilføje værktøjskapacitet reducerer magasinet, ifølge producenten, også skiftetiden og øger alt i alt produktiviteten.

Værktøj kan isættes og fjernes, mens maskinen kører, og til automatiseret produktion kan ETM kombineres med et fleksibelt automatiseringssystem (FA-P) eller et kompakt tårn (CT-P) til load/unload af plade, materialelagring og -indhentning.

Herudover fremhæver LVD hjulkonfiguration for nem adgang til værktøj, værktøjsovervågning, der registrerer antallet af hits for hvert værktøj, og Touch-P-styring, der holder styr på værktøjslageret og identificerer nødvendige værktøjer samt loader dem i magasinet, konstateres det.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik