Teknovation Logo
robot

 
  • Den hidtidige ejer, nu salgschef Ronni Odd Kristensen (t.v.), sammen med direktør Henning Krog og produktionschef Jakob Rosendal Hansen i produktionen hos GS-Eurolaser i Hedensted.

16. april 2019, kl. 15:32 

Erhvervsfolk overtager GS-Eurolaser

Et syndikat bestående af direktør Henning Krog, Dansani-ejer Carsten Friis og Bonnik Nicolajsen Hansen har købt GS-Eurolaser af Ronni Odd Kristensen, der forbliver i virksomheden som salgsansvarlig.


GS-Eurolaser i Hedensted overtages af nye ejere, som ser et stort udviklingspotentiale i virksomheden, der primært gør sig inden for laserskæring, CNC-kantbukning samt robotsvejsning.

Den nye ejerkreds er et syndikat bestående af direktør Henning Krog, Dansani-ejer Carsten Friis, Haderslev, via hans Holding-selskab, og HEBO Danmark Holding ved Bonnik Nicolajsen Hansen, der ejer markedslederen inden for kæledyrstilbehør, Trixie. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Henning Krog bliver selskabets direktør, mens de øvrige investorer stiller med henholdsvis Carsten Friis og Henrik Clausen til bestyrelsen. Henrik Clausen er direktør i HEBO Danmark Holding.

”GS-Eurolaser har et betydeligt uudnyttet potentiale, som vi sammen med det engagerede team vil søge at realisere," siger Henning Krog, der i en tid har været interimleder ved GS-Eurolaser.

”Vi har i sommeren 2018 igangsat en strategiproces med øget kundefokus og investeret betydeligt inye maskiner. Nu skal vi skalere produktionen og profilere os i markedet,” siger Henning Krog.

Den hidtidige ejer Ronni Odd Kristensen forbliver som salgsansvarlig hos GS-Eurolaser. Salgsarbejdet er hans særlige interesse og spidskompetence.

”Vi kommer med erfaring, kompetencer og resurser til at kunne videreføre den hidtidige ejer Ronni Odd Kristensensvisioner for virksomheden. Maskinparken hører til blandt de mest moderne i Danmark, og vi kan skalere produktionenvæsentligt med den nuværende maskinkapacitet.Fremtiden kommertil at handle om kundefokus og at sælge den store kapacitet hos GS-Eurolaser på en fornuftig måde,” siger Henning Krog, der selv er maskinuddannet og siden specialiserede sig i Supply Chain- og logistik via karriereskridt hos Alfa Laval, GLS, Dangaard Telecom og senest ni år som driftsdirektør hos badeværelsesmøbel producenten Dansani.

GS-Eurolaser beskæftiger godt 30 medarbejdere og har til huse i industriområdet i Hedensted nær E45-motorvejen. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik