Teknovation Logo
robot

 
  • Kapema skal udstyre SDE i Odense med i alt syv maskiner, hvoraf de fem er CNC-styrede.

26. marts 2019, kl. 10:49 

SDE opgraderer Odense-maskinparken

Syddansk Erhvervsskole, SDE, i  Odense har netop gennemført en EU-udbudsrunde af et større antal CNC-maskiner til deres Videnscenter. Tildeling af kontrakten er nu afgjort, og det blev Kapema A/S som blev valgt til leverandør.


Kapema har for få måneder siden gennemført en leverance af en stor kombineret plade- og rørfiberlaser til netop SDE i Odenses Videncenter.

Og nu har Thisted-virksomheden opnået kontrakt på levering af yderligere syv maskiner, hvoraf de fem er avancerede CNC-styrede. Leveringen skal finde sted i juni måned, således at installation og kursus i brug af maskinerne er gennemført inden sommerferien. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Leverancen omfatter blandt en maskinsaks, svingbukkemaskine, pladevalse, profiljernsvalse og rørbukkemaskine, alle CNC-styrede. Maskinerne er fremstillet i Europa, påpeger salgschef for Kapema, Mogens Sørensen, der er yderst tilfreds med ordren.

”Vi er særdeles glade for at SDE igen betror os en stor leverance af maskiner til deres værksteder. Leverancen er vundet i fuld konkurrence med de øvrige aktører i branchen, så vi tager ordren som et tegn på at vi fuldt ud kan leve op til de ganske solide krav, som der er blevet stillet i udbudsrunden. Det er af stor betydning at det netop er på vore maskiner at de kommende industriteknikere i metalbranchen bliver uddannet,” siger Mogens Sørensen. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik