Teknovation Logo
robot

 
  • På virksomhedsbesøget får deltagerne et indblik i de projekter, som DOLLE har kørt med fokus på automationsløsninger, dataopsamling og logistiksetup, fremhæver MADE.

25. marts 2019, kl. 14:04 

Verdens mest automatiserede produktion af loftstrapper

Innovationsnetværket for Fremtidens Produktion, MADE, inviterer til virksomhedsbesøg hos DOLLE A/S 9. april. Firmaet har nemlig bygget dét, innovationsnetværket betegner som verdens mest automatiserede og moderne produktion af loftstrapper.


Ifølge Innovationsnetværket for Fremtidens Produktion, MADE, har DOLLE A/S i Frøstrup investeret mere end 45 millioner kroner i at skabe verdens mest automatiserede og moderne produktion af loftstrapper.

Den 9. april inviteres branchefolk indenfor for at få et indblik i, hvordan en mindre virksomhed er gået fra strategi til et konkrete, værdiskabende projekter inden for automatisering og digitalisering.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Arrangementet byder på en rundvisning i produktionen, hvor det også er muligt at hører om, hvordan virksomheden har samarbejdet med forskere og studerende fra UCN i projekter om dataopsamling og digitalisering.

Arrangementet er gratis for medlemmer af MADE. Ikke-medlemmer kan deltage mod et gebyr på 500 kroner.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik