Teknovation Logo
robot

 
  • AP&T´s netop lancerede Moving Bolster-bord, som skal gøre det enklere og hurtigere at bytte værktøj på 30 tons eller mere.

20. november 2018, kl. 08:31 

Til de tunge værktøjsløsninger

AP&T har videreudviklet sine maskinbænke, og lancerer nu Moving Bolster, der skal give brugerne hurtigere og mere sikre værktøjsombytninger med værktøj på 30 tons eller mere.


Svenske AP&T har aktuelt videreudviklet på den hidtidige løsning, og lancerer med Moving Bolster en mulighed for hurtigere og mere sikkkert at ombytte værktøjsløsninger på 30 tons eller mere. Løsningerne findes til alle AP&T´s seneste pressefamilier.

Udviklingsarbejdet med Moving Bolster blev igang sat for at møde kundeønsket om en fleksibel løsning med mulighed for et enklere ombytning med kortere omstillingstider, fortæller Manager Development Pres Products Mikael Karlsson, AP&T.

Ud over at Moving Bolster øger tilgængeligheden omkring presserne, så sikrer løsningen også større frihedsgrader end hidtidige løsninger samt en række egenskaber, der medvirker til en højeffektiv produktion, fastslår Mikael Karlsson videre:

"Først og fremmest er løsningen vældig fleksibel. Moving Bolster kan anvendes fra alle sider af pressen, og dermed bedre tilpassses brugervirksomhedens ønsker og behov - ikke mindst når værktøjsskift skal ske hurtigt og sikkert," siger Mikael Karlsson, og fortsætter:

"Desuden opnår man med løsningen mulighed for at gennemføre hele værktøjsomskiftningen ved hjælp af nogle trykknapper, og dermed som en højt automiseret proces, i stedet for manuelt at skulle føre værktøjet ind og ud af pressen."


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik