Teknovation Logo
robot

 
  • I IP Maskiners program fører man blandt andet 100 procent elektriske kantpressere og pladesakse fra Boschert-Gizelis.

8. november 2018, kl. 11:20 

Flere grønne maskiner på vej

IP Maskiner er en af de maskinforhandlere, der repræsenterer flere producenter, som bestræber sig på at bidrage til bæredygtige valg, der medfører grønne tal - og potentielt et større marked fremadrettet.


Mange produktionsvirksomheder forsøger i disse år, at dreje deres værdikæder og forsyningskæder mod en mere bæredygtig profil. Grønne tiltag medfører en række positive effekter og hjælper til en fremtidssikring af virksomheden, noterer man hos IP Maskiner.

Der er to overordnede grene inden for den grønne profilering - miljøvenlig bæredygtighed og økonomisk bæredygtighed. De to ting er tæt forbundne, og heldigvis medfører et langsigtet fokus på miljøet også den økonomiske bæredygtighed, viser undersøgelser. 

Danmark er et forgangsland når det kommer til grøn omstilling, og rigtigt mange brancher og virksomheder forsøger at efterkomme det, ved at implementere ændringer i især forsyningskæden. Det medfører en grønnere profil og dermed en appel til et bredere kundesegment.

Hvis en virksomhed har en solid CSR-politik og dermed opnår et image der baserer sig på, at have bæredygtigheden i fokus, vil virksomheden også automatisk kunne tiltrække kunder, for hvem den grønne profil er vigtig - det vil sige. at der potentielt ligger flere markedsandele og indtægter og venter,, påpeger man hos IP Maskiner

De første effekter af skiftet til elektriske maskiner er at man sparer penge på driften og vedligehold.  På langt sigt vil det potentielt åbne flere kundesegmenter og sikre, at virksomheden ikke rammes af disruptive elementer fra andre brancher eller samfundet. Og dette punkt er kardinalpunktet! Samfundsmæssigt og politisk foregår der hele tiden udviklinger, beslutninger og tiltag, som kan gøre det både dyrere og mere besværligt, at holde fast i sin traditionelle og ikke-bæredygtige produktion, anfører IP Maskiner.

Virksomheden fører blandt andet 100 procent elektriske kantpressere og  pladesakse fra Boschert-Gizelis i produktprogrammet, og står gerne til rådgihed med yderligere information.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik